www.4-lifetraining.nl

     

    gastvriendelijkheid
                -er ècht zijn voor een ander-

 

  

wat wij met dit thema hebben? 

Wij durven onszelf echte "ervaringsdeskundigen" te noemen, na heel veel jaren eigen werkervaring in diverse soorten dienstverlening.
Bij 4 life training is kennis vanuit diverse functies en in veel verschillende type dienstverlenende bedrijven; restaurants, bedrijfscatering, middelbare scholen, luxe landgoedhotels, sauna's, zorginstellingen, fysiotherapie, sportcomplexen en winkelbedrijven.


waarom het zo'n fijn thema is?

Werken in dienstverlenende beroepen gaat over dienen, beschikbaar zijn, mensen helpen en van betekenis zijn. Maar in essentie over:

persoonlijke contact maken met mensen!

En juist dat persoonlijke contact; die verbinding die je dagelijks maakt met mensen; de mogelijkheid die je elke dag hebt om van belang te zijn; de kans die je hebt om bij te dragen; dat maakt dienstbare beroepen zo geweldig. Want; als je dat goed doet dan ontvang je zoveel meer terug! Wat is er fijner dan de positieve energie van mensen die blij zijn dat uitgerekend JIJ er voor ze was!
Als jij d
àt kunt geven, met die aandacht kunt werken; dan krijg je dat dubbel en dwars terug; in werkplezier! Jouw invloed daarop is zo groot!

Wij trainen teams, verzorgen opleidingen "transformationeel leiderschap", hebben individuele coachgesprekken èn verzorgen begeleidingstrajecten op de werkvloer.
Allemaal gericht op het  (her-) ontdekken van de kracht van
ècht en persoonlijk contact.
Omdat je daarmee altijd het verschil kunt maken;
Wie voelt zich nou echt prettig bij afstandelijk-, stijf, of beroepsmatig gedrag?

authentiek gastheerschap dus.....

Om echt persoonlijk contact maken is het belangrijk dat je jezelf goed kent. Dat je weet wie je bent, wat je nodig hebt en wanneer dingen moeilijk voor je zijn. Maar ook dat je weet hoe jij eigenlijk overkomt bij andere mensen en waar jij je lekker bij voelt.
Authentiek gastheerschap betekent moeiteloos werken vanuit jouw eigenheid, echtheid en talent. En dat ontmoeten mensen maar al te graag! 


In onze trainingen over authentiek gastheerschap gaan we daar lekker mee aan de slag. 
We hebben een aantal
trainingsthema's die in de praktijk direct zijn te gebruiken; combinaties van die thema's werken extra krachtig.