www.4-lifetraining.nl

waarom 4 life training?
Wat ons bedrijf ècht anders maakt?

 

Wat ons bedrijf echt anders maakt? Wij!
Wij geloven dat investering in persoonlijke ontwikkeling van mensen het meest duurzame resultaat geeft als trainers/coaches in staat zijn zichzelf persoonlijk met deelnemers te verbinden. Samen kunnen we dan elke verandering realiseren.
De werkzijze van 4 life training vraagt om aandacht, eigenheid, oprechtheid, kennis, interesse en talent van trainers/coaches. Daar is ons netwerk van collega's dan ook op geselecteerd.

Vast kennismaken met de 2 initiatiefnemers van 4 life training?


Eveline Molenaar

transformationeel trainer/coach


 

Geboren in het Westland en veilig en gelukkig opgegroeid in Velp. In de sport vond ik mijn eerste liefde en dan vooral in het water en in de sneeuw; daar heb ik middels het CIOS ook mijn beroep van gemaakt. Daarnaast verdieping gezocht door fysiotherapie te gaan studeren; veel geleerd en vooral genoten, maar de witte fysiotherapie-jas bleek me niet lekker te zitten.

Gewerkt in sportcentra, internaten, bij reisorganisaties en uiteindelijk neergestreken in de saunawereld. Opnieuw verdieping gezocht en door Nando Pille attent gemaakt op Instituut Orbis; daar gretig alle opleidingen gevolgd (transformationeel coach, groepsdynamiek, next level, masterclasses en mediation). Ontdekt wie ik ben en hoe ik tik. Én ontdekt hoe geweldig ik het vind om ook anderen in hun zoektocht te begeleiden.

Inmiddels bestaat de taart van mijn leven uit mijn gezin, training en coaching en mijn saunawerk bij Palestra, onderdeel van landal greenparks.De kers op deze taart is dat ik hou van alles wat ik doe.De diversiteit in mijn dagen vind ik heerlijk. De ene dag sta ik tussen de pubers voor een turbotraining, de volgende werk ik in de hitte van de sauna en een derde geef ik een opleiding aan winkelmanagers. 
Mijn hobbies; reizen, water, eten, mensen en film.
Mijn competenties; flexibel, doortastend, oplossingsgericht en optimistisch.
Inspirerende tekst: " De definitie van waanzin is telkens opnieuw hetzelfde blijven doen...en een andere uitkomst verwachten."  Albert Einstein.

Ik kijk er naar uit om JOU te ontmoeten.
Vrijblijvend, altijd.

                                     je hoeft alleen maar ja te zeggen......


 

Silvia Wilhelm

transformationeel trainer/coach  
Als kind wist ik heel zeker dat ik later met mensen wilde gaan werken. Het liefst als hulpverlener.Toch liep het anders. Mijn omgeving overtuigde me ervan dat ik daar niet geschikt voor was; ik zou te gevoelig zijn. Ik ging wel met mensen werken, maar ging geen hulp verlenen; koos voor de hotelschool en een carrière in de horeca.
Dat bleek een goede keuze; wat een mooi en heerlijk vak!

Totdat ik na 20 jaar, middenin een succesvolle carrière, werkzaam bij een prachtig bedrijf ineens thuis op de bank kwam te zitten; Burn out ! Helemaal leeg. Uitgeblust.
Na 7 maanden van lichamelijk herstel volgde ik een transformationele trainingsweek bij Instituut Orbis*. Daar ontdekte ik waarom ik burn-out was geraakt; hoe ik dat z
èlf had veroorzaakt en ook vond ik mijn oplossingen, talent én kracht om het in de toekomst anders te gaan doen.
De manier waarop er met mij werd gewerkt (liefdevol, eerlijk, vanuit verbinding en ook confronterend) was zo krachtig en effectief
, dat ik ter plekke besloot aansluitend de trainer/coach opleiding, de training groepsdynamiek en alle masterclasses daar te gaan volgen! Een paar jaar later stond ik zelf die opleidingen te geven.Geweldig!

Ik voel me een gelukkig mens. Heb het getroffen met een liefdevolle partner, een talentvolle dochter, een bijzondere zoon en heel veel dierbare mensen om me heen.

Van sport hou ik niet, wel van de wandelingen met mijn hond op de hei.
Daarnaast kook ik nog steeds graag en hoop ik nog veel reizen te kunnen maken en veel mensen te ontmoeten.

Ik geniet van de oprechte verbinding die ik met mensen aan kan gaan. En dat ik erbij mag zijn als mensen weer opstaan, groeien, ontdekken en verwonderd zijn over al hun mogelijkheden.
Of het gewoon weer leuk gaan hebben (met elkaar). Ik heb een geweldig vak!
Mijn levensmotto? Begin maar te geven wat je graag wilt ontvangen.
Ik vertrouw erop dat we elkaar gauw zullen zien. Leuk!


   omdat het er in het leven niet om gaat wat je meemaakt, maar hoe je er mee omgaat!

 

 

*  www.instituutorbis.nl